Hodnocení firmy KASVO – prodej nábytku

*
*
*
*
*
10 hodnocení
markus
19.9.2018
*
*
*
*
*

Vše ok. Mohu doporučit spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
markus
4.9.2018
*
*
*
*
*

Vše proběhlo jak má. OK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Barbora R.
13.7.2018
*
*
*
*
*

Hodnotím pozitivně, přesto, že mi bylo dodání zboží vygenerováno až za 3 týdny, přesto po mých urgencích vyhověli a dodali do týdne. Zboží pěkné, dobré ceny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
erika.kikina
3.7.2018
*
*
*
*
*

nedoporučuji tento obchod 11 týdnů jsem čekala na postel dodání mělo být do 8 týdnů. Zrušila jsem objednávku nespolehlivý obchod.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
toni.kuznikova
18.7.2016
*
*
*
*
*

Jsem spokojena s prodejnou nábytku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
antonin_sebek
1.7.2016
*
*
*
*
*

Při objednávání mi velmi pomohla pracovnice firmy, zaslala mi vzorník potahových barev, byla velmi vstřícná. Objednané zboží bylo dodáno tak jak bylo dohodnuto. Byli jsme naprosto spokojeni ikdyž s objednáváním přes internet nejsme zběhlí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Peter
17.5.2016
*
*
*
*
*

Kasvo děkujeme za sedací soupravu je naprosto boží

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
almondee
16.5.2016
*
*
*
*
*

Společnost dodala poškozené zboží, přepravce nečekal na kontrolu,chtěl jen peníze a podpis a nyní mi firma oznámila, že je to můj problém, když jsem podepsala fakturu. Opravdu se nedejte zmást proslovem firmy na svých stránkách o lásce k nábytku a zákazníkovi. Než jsme zaplatili, super jednání, po zaplacení a odeslání reklamace naprostá neochota.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
katrynmail
14.10.2015
*
*
*
*
*

S touto firmou jsem velmi nespokojena.Vyhledli jsem si sedací soupravu pres internet.Na 90% jsme byli rozhodnutí,ze ji koupime,ale ještě jsme ji chtěli vidět v reálu, proto jsme jeli do 50 km vzdálené kamenne prodejny(Šternberk) kde ji měli mit vystavenou.Což sice měli,ale v úplně jiné barvě,což by az tak nehrálo roli, ale cca 10cm rozdíly v délce,sirce.A to u nás v paneláků hrálo velkou roli.Takže jsme zjistili,ze sedacka by se nám domu ani nevešla.Cenu měli o 5 tis.drazí než na internetu,takže kdo o akci nevěděl tak by ho v podstatě okradli. Paní prodavacka se divila,takze jsme se museli podívat na internet, ze mám pravdu.Navíc nám paní slibila, ze pozjisuje během dne vice info hledně barvy, provedení leva,prava moznosti dodani z jine prodejny atd.Čekám 2 dny a stale nevolala a navíc sedačku na internetu již označili jako nedostupna.Takže když to shrnu, u teto firmy,nebo co je to vůbec zac si už neobjednam ani nohu od stolu.A přístup zamestnancu jsem ještě takový nazazila.K.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano3 ne0
Anonym
10.9.2015
*
*
*
*
*

Opravdu hodně nás zamrzel přístup této firmy .. Objednali jsme si sedací soupravu, kterou nebyli schopni doručit v daném termínu.. Když jsme chtěli zjistit nějaké informace, nikdo nám nedokázal odpovědět, co se stalo s objednávkou - 3x jsme byli přepojeni na někoho jiného a nakonec nám bylo sděleno, že při nakládce zjistili poškození a museli ji reklamovat, což nám nikdo nedal vědět.. Nabízeli jiný produkt se slevou za špatný přístup firmy, ale vůbec netušili o cenách, které měli na internetu.. Měli jsme si zavolat v pátek odpoledne, ale na vypnutý telefon se volá špatně.. Nakonec nám paní sdělila -až v pondělí, že můžeme být rádi za stejnou cenu, prý budou přeceňovat.. Takže objednávku z poloviny srpna, (která byla skladem) dostaneme až koncem září - Možná?! Za mě určitě tuto firmu nedoporučuji!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Přidat hodnocení
  • Tř. Maršála Malinovského 385
  • Uherské Hradiště - Sady
  • 686 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:30
  • Út 8:0018:30
  • St 8:0018:30
  • Čt 8:0018:30
  • 8:0018:30
  • So 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

Všechny sekce