Hodnocení firmy KASVO - prodej nábytku

*
*
*
*
*
13 hodnocení
macjar61
26.11.2019
*
*
*
*
*

S obchodem jsem spokojena, vše probíhalo tak jak bylo dané. Moc dekuji.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Alena
5.11.2019
*
*
*
*
*

Od 15.8. mám objednanou sedací soupravu Bali. Dodací lhůta 6 - 8 týdnů, do dnešního dne, tj 5.11. po 12. týdnech stále nic. Po telefonické urgenci mě paní prosila, ať ještě vydržím a není schopná mi říct, kdy sedačku dovezou.Prý kamiony naváží zboží každý týden Už mě to nebaví a objednávku asi zruším. M|rzí mne to, ale 3 měsíce čekat.....:-(

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Irena
21.11.2018
*
*
*
*
*

Na pohovku jsme čekali dlouho, byť podle stránek byla skladem. Nakonec přišla, ale úplně jiných rozměrů než bylo uvedeno na stránkách. Mezi plusy pohovky měla patřit i čalouněná záda. Ani omylem. Jen jakýsi hadr. Zatrhané čalounění je už minimum z toho co mi vadí. Firma sice uznala chybu, dostali jsme kompenzaci. Nejraději bych vrátila, ale těsně před Vánoci nemohu čekat zase kdoví jak dlouho na novou. No a co myslíte? Firma se ani nenamáhá chybné údaje na svých stránkách opravit. Před nákupem si tedy rozměry ověřit, a ještě lépe, této firmě se obloukem vyhnout. Za mě už nikdy.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
markus
19.9.2018
*
*
*
*
*

Vše ok. Mohu doporučit spokojenost.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
markus
4.9.2018
*
*
*
*
*

Vše proběhlo jak má. OK.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Barbora R.
13.7.2018
*
*
*
*
*

Hodnotím pozitivně, přesto, že mi bylo dodání zboží vygenerováno až za 3 týdny, přesto po mých urgencích vyhověli a dodali do týdne. Zboží pěkné, dobré ceny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
erika.kikina
3.7.2018
*
*
*
*
*

nedoporučuji tento obchod 11 týdnů jsem čekala na postel dodání mělo být do 8 týdnů. Zrušila jsem objednávku nespolehlivý obchod.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
toni.kuznikova
18.7.2016
*
*
*
*
*

Jsem spokojena s prodejnou nábytku.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
antonin_sebek
1.7.2016
*
*
*
*
*

Při objednávání mi velmi pomohla pracovnice firmy, zaslala mi vzorník potahových barev, byla velmi vstřícná. Objednané zboží bylo dodáno tak jak bylo dohodnuto. Byli jsme naprosto spokojeni ikdyž s objednáváním přes internet nejsme zběhlí.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
Peter
17.5.2016
*
*
*
*
*

Kasvo děkujeme za sedací soupravu je naprosto boží

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
Přidat hodnocení
  • Tř. Maršála Malinovského 385
  • Uherské Hradiště - Sady
  • 686 01
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0018:30
  • Út 8:0018:30
  • St 8:0018:30
  • Čt 8:0018:30
  • 8:0018:30
  • So 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno